neHundertGang 2020 – setkání místo letošního HáGéčka

Tak přecejen to vypadá, že nám situace umožní aspoň nějaké menší setkání. A jelikož by byla opravdu Škoda se letos na žádném Hundertím srazu nesetkat, rozhodli jsme se uspořádat odlehčenou verzi srazu. A protože ten sraz opravdu není plnokrevný HundertGang, rozhodli jsme se ho nazvat neHUNDERTGANGEM.
Cílem akce je se prostě potkat a pořádně si užít odpoledne, nic víc, nic míň. Setkáme se u nás ve Velkém Zboží na hřišti (Hundertgangy už tu byly, takže to nebude úplně nová destinace). Hřiště není v centru města, je  oplocené, takže se dá snadno uhlídat počet účastníků a návštěvníků i kdyby se situace během příštích třech týdnů zhoršila a přitvrdily by se opět omezení.
Program bude volnější, rádi bychom dali aspoň malinkatou spanilku a možná bude i orienťáček (ale fakt mini), ale raději nic neslibujeme.
V každém případě bude akce opravdu jen na odpoledne v sobotu 6. června, bez startovného a s občerstvením ve formě guláše. 🙂
Na hřiště se vejde asi 60 aut, akce je přednostně pro pravověrné Hundertisty s vozy Škoda 50 – 80 let. Ostatní veteráni po dohodě.
Vzhledem k tomu, že nevíme jaký bude o setkání zájem, zapište prosím svoji účast v přiloženém formuláři na Facebooku.

https://www.facebook.com/events/924784954631718/

 

Květen 20, 2020

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *